1. Home
  2. |
  3. Events & particulier

Events & particulier

De Patatgeneratie is uw perfecte partner als het op catering aankomt voor uw events en feestjes, scroll naar beneden om te zien wat wij voor u kunnen regelen.

Alle voordelen voor Events & particulier

Events & staffel prijzen

Wij van De Patatgeneratie beschikken over een prachtige Verse Friet Foodtruck, die verse aardappelen omtovert tot de lekkerste Verse Friet de je maar kan bedenken. De Patatgeneratie kan zelfs een (mini) Foodfestival organiseren voor uw feestje, met meerdere foodtrucks en een gezellige sfeer. Graag informeren wij u hier persoonlijk over.

Vraag nu een offerte aan

Meer dan alleen patat

Wij van De Patatgeneratie kiezen voor de beste vers gesneden aardappelen, onze manier van frietbakken is speciaal samengesteld door een Nederlandse topkok. Vers, ambachtelijk & puur eten staat centraal.

In samenwerking met The Creperie Group

Wij van De Patatgeneratie serveren onze Verse Friet op festivals en evenementen door heel Nederland, zelfs sommige Europese landen hebben al kennis mogen maken met onze Verse Friet. Maar wij doen meer dan alleen Verse Friet. De Patatgeneratie heeft een nauwe samenwerking met The Creperie Group, deze Cateringspartner heeft diverse Foodtrucks tot haar beschikking. Deze Foodtrucks geven ons veel creativiteit om elk soort food op uw feestje of event te verzorgen, denk hierbij aan BBQ, Mexicaans, Spaans, Pizza & antipasti, diverse soorten vega en nog veel meer!

Menu