Versgesneden friet

Puur – ambachtelijk – vers

De Frieten van De Patatgeneratie zijn “natuurlijk” ons parade paardje
Vele restaurants &horeca gelegenheden gebruiken onze friet.

Vanaf heden kunt u deze friet bij u thuis laten bezorgen
Alle dagverse friet wordt direct gemaakt en binnen 30 minuten GRATIS bezorgd bij bestellingen boven de 15,-! Anders zijn de bezorgkosten slechts 2,50.

Bestel via 0623883899 of stuur een WhatsApp bericht.

Online friet bestellen

Bij De Patatgeneratie is het mogelijk om snel en eenvoudig online friet te bestellen. Binnen 30 minuten bezorgen wij overheerlijke patat, snacks en nog veel meer andere lekkere gerechten. Ontstaan uit de gevolgen van het Coronavirus zijn we begonnen met thuisbezorgen. Waar wij eerst leverancier waren van horecazaken en andere zakelijke evenementen, zijn wij nu voor iedereen bereikbaar. Kortom, zo geniet iedereen heerlijke snacks en is online friet bestellen hartstikke eenvoudig. We vertellen je graag meer over online friet bestellen bij De Patatgeneratie!

Van leverancier van horeca naar thuisbezorgen

Waar De Patatgeneratie van origine heerlijke verse patat leverde aan de horeca, bedrijfsfeesten verzorgde en aanwezig was op verschillende evenementen, hebben we door het Coronavirus de overstap gemaakt naar thuisbezorgen. Zo kan iedereen genieten van ons heerlijke assortiment. Daarbij kan iedereen uitgaan van snelle en klantvriendelijke service. Dat is dan ook de reden dat we bij De Patatgeneratie altijd binnen 30 minuten bezorgen en dat er geen bezorgkosten aan vastzitten.

Nog veel meer naast patat bestellen

Naast online friet bestellen is het bij De Patatgeneratie ook mogelijk om nog veel meer heerlijke gerechten te bestellen. In ons uitgebreide assortiment hebben we bijvoorbeeld ook verse pizza’s, heerlijke pannenkoeken en broodjes. Dit alles met dezelfde garantie die wij bieden: binnen 30 minuten gratis thuisbezorgd. Zo heeft iedereen bij je thuis precies datgene waar hij of zij zin in heeft.

Online friet bestellen doe je nu bij De Patatgeneratie

Wil jij ook snel genieten van overheerlijke verse patat? Bestel dan nu snel bij De Patatgeneratie. Telefonisch zijn wij het best bereikbaar op 06 – 2388 3899. Daarnaast kan je ons ook via WhatsApp bereiken om je bestelling door te geven. Geniet jij ook binnen 30 minuten van een heerlijk patatje of snack? Wij zien je bestelling met veel plezier tegemoet!

Menu